HTML

Híres autómárkák

A Nagykönyvkiadó blogja autórajongóknak. Régi autók, különleges autók, csodás autók. Részletek könyveinkből, hírek a régi autók világából, kvíz és miegymás.

Friss topikok

Linkblog

3.470.000 euró

2009.02.15. 10:50 :: nagykonyvkiado

Hárommillió-négyszázhetvenezer euró azaz nagyjából 997 millió forint. A blogban korábban említett hiper-ritka Bugatti 57 végül ennyi pénzért kelt el a Bonhams egy héttel ezelőtti, párizsi aukcióján.

Simon Kidston, egy jól ismert szakértő szerint a restaurálás költségei meghaladhatják a félmillió eurót is, de a végeredmény szempontjából meg fogja érni a befektetés.


Nézzünk néhány más árverési eredményt is!

A eseményeken teljesen vegyes eredmények születtek


Ez a Ferrari 4.95 millió dollárért kelt el. A blogbejegyzésben kiemelt másik Ferrari és a Bugatti sem talált azonban vevőre.


A Detroit News fotója egy ritka, 1963-ban gyártott Chevrolet Corvette Grand Sport-ról, amelyért 4.9 millió dollárt kínáltak, de az eladónak ez is kevés volt


Ugyanebben a cikkben szerepelt ez a Hudson, amelyet egykor az ismert színész, Steve McQueen használt. 42.900 dollárért került új gazdájához

A monstre Barrett-Jackson árverési maratonon 1100 járművet értékesítettek, 63 millió dolláros összértéken. Ez nem számít kudarcnak, bár múlt évben ugyanezen a rendezvényen 88 millió dollárt sikerült bezsebelni


S a végére egy csemege: a Sotheby's aukciós ház az RM Auctions-szal közösen május 17-én Maranelloban különleges Ferrarikat fog elárverezni. Az esemény sztárja a 0714TR alvázszámú 1957-es Ferrari 250 Testa Rossa lesz, amelyből összesen 22 darabot gyártottak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automarkak.blog.hu/api/trackback/id/tr53935152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása