HTML

Híres autómárkák

A Nagykönyvkiadó blogja autórajongóknak. Régi autók, különleges autók, csodás autók. Részletek könyveinkből, hírek a régi autók világából, kvíz és miegymás.

Friss topikok

Linkblog

Hány éves ez az autó?

2009.01.14. 10:43 :: nagykonyvkiado

Válasz a hajtás után

Szóval egy vadonatúj járműről van szó. Egy holland testvérpár, Paul és Tino Huet évek óta Alfák, Bugattik restaurálásából élnek. Imádják az 1950-es évek versenyautóit, s úgy gondolták, hogy elkészítik saját álomautójukat.

Az első HB Special prototípust 2007-ben építettek meg. A Triumph TR6 alapokra épített, szénszál-erősítésű műanyag kasztnis sport-versenyautó elbűvölte a klasszikus járművek szerelmeseit.

Nem csoda, hogy a héten kiderült, a HB Special-ból készül egy kisebb sorozat. A Triumph TR6 gyengécske motorját Honda dugattyúkkal erősítik meg, s egy kompresszor segítségével a 2,7 literes erőforrás teljesítménye akár a 210 lóerőt is elérheti.

A HB Special-t teljesen a vevő kívánságaihoz igazítják: a belsőtér kialakítása, a felszerelések stb. mind-mind egyedi megbeszélés tárgyát képezi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automarkak.blog.hu/api/trackback/id/tr66875293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása