HTML

Híres autómárkák

A Nagykönyvkiadó blogja autórajongóknak. Régi autók, különleges autók, csodás autók. Részletek könyveinkből, hírek a régi autók világából, kvíz és miegymás.

Friss topikok

Linkblog

Beköszöntő

2008.11.11. 18:24 :: nagykonyvkiado

Kedves Olvasó,

A nagykonyvkiado.hu évek óta fáradozik azon, hogy magyar nyelven is hozzáférhetővé tegye a különböző autómárkák történetét.


Az Opel, a Mercedes, a Suzuki vagy éppen a Ferrari múltjával, jelenével és jövőjével foglalkozó kötetek nagy sikert arattak. Tematikus műveink, mint a A Legszebb Autók, vagy a 400 oldalas Autóenciklopédia mindenki számára izgamas olvasmánynak bizonyultak.

Azt gondoljuk, hogy az olvasókkal való kapcsolattartás nagyszerű eszköze lehet e blog, ahol tulajdonképpen különböző autótörténeti írásokat olvashatnak.

Várjuk észrevételeiket, javaslataikat.

 

Üdvözlettel,

Bíró Imre és Négyesi Pál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://automarkak.blog.hu/api/trackback/id/tr78763842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása